Вие сте тук
Начало > Спорт > Стегнете бедрата

Стегнете бедрата

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

май 15, 2012 | Здравето.com

Стегнете бедрата

Искате бързо да оформите бедрата, преди да се появите на плажа?!

Стъпка по стъпка това може да стане възможно дори само при 20 минути дневно. Тази програма ще ви научи как в домашни условия (при 1,5 м. на 1,5 размери на помещение) и минимум от загуба на време.

Срещу целулит

  • Облегнете гърба си на касата на вратата или на стената. Плъзнете се надолу до толкова, че коленете ви да образуват прав ъгъл. Останете в тази поза 30 секунди. Повторете 5 пъти.

За предната част на бедрото

Стегнете бедрата

  • Застанете зад стол и се хванете за облегалката. Присвийте един крак така, че дупето ви да се смъкне надолу, след което изпънете отново. Направете 7 повторения по 2 пъти с всеки крак.
MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

За здрави мускули на бедрата

  • Застанете изправени, направете крачка назад с един крак, а коляното да сочи пода. Предния крак да не излиза по-напред от върха на ходилото. Бавно се повдигайте нагоре и после надолу. Повторете 5 пъти и сменете крака.

За задна част на бедрото

Стегнете бедрата

  • Легнете на дясната страна, поставете главата върху главата. Сгънете долния крак, а горния го изпънете. Започнете да го повдигате и сваляте в диапзон 1 см нагоре-надолу. Повторете 7 пъти. Сменете страната и направете с другия крак.

За вътрешната част на бедрото

Стегнете бедрата

Легнете на едната страна. Поставете коляното на горния крак на пода, а долния крак бавно се повдига нагоре и се връща надолу. Прави се 7 пъти по 2 серии на всеки крак.

Top