Вие сте тук
Начало > Хранене > Плодуване здраве и добра форма

Плодуване здраве и добра форма

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

яну 14, 2012 | Здравето.com

Плодуване здраве и добра форма

Какво е плодуване?

Все повече хора се обръщат към този метод и едновременно свалят излишните килограми и се грижат за здравето си.

В България лечебното гладуване е прието със закон, като официален терапевтичен метод така, че не се страхувайте да го приложите.

Подуването започва с очистване на организма, който включва еднократен прием на английска сол. По този начин хранителната система се изчиства и лечението започва на чисто.

Освен плодове…

Плодуване здраве и добра форма

При този режим може да приемате билкови чайове, подсладени с мед, фрешове и зеленчукови бульони. Ако сезонът е такъв, че не може да намерите хубави плодове, може да ползвате изсушени такива. Билковият чай е добре да правите самите вие.

Така сте сигурни в произхода и качеството му, а и отделеното време за разходка на чист въздух, където се намират билките ви е подействало благоприятно. Зеленчуковите бульони представляват водата, в която са врели зеленчуците. Самият процес е добре да се случва под затворен капак, за да не излязат с парата го.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Режимът на плодуване включва следните хранения

  • Закуска към 10 часа плод
  • Обяд в 12 часа, билков чай с 1 ч.л. мед
  • 14 часа плод
  • 16 часа билков чай
  • 18 часа плод
  • 20 часа билков чай с лимон

Плодуване здраве и добра форма

Много важно при този режим е редовното изпразване на дебелото черво. Това трябва да се случва всеки ден. Ако не се получава, трябва да взимаме билки, спомагащи перисталтиката на червата, като  Зърнастец, Майчин лист и др. Билки да, но не и слабителни лекарства, не ги заменяйте с тях.

Плодолечението е чудесен избор за хранителен режим. То ще ви помогне да се отървете от килограмите и да се отървете от здравословните проблеми.

Top