Вие сте тук
Начало > Хранене > Отслабнете с усмивка

Отслабнете с усмивка

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

яну 03, 2012 | Здравето.com

Отслабването и диетата водят до отличен резултат

Строгите и мъчителни диети са ужасът на всяка жена. Самата мисъл, че днес ще се яде ориз, те кара да мразиш оризът, дори да е сред любимите ти храни. Ако преминеш на протеинов режим, автоматично ще намразиш е месото.

Защо да се мъчим със строги диети, когато може да направим следните неща и да отслабнем с удоволствие и усмивка?

Отслабнете с усмивка

Колкото и невероятно да звучи, пийте червено вино. И нямаме предвид да изпиете бутилка вино, а около 100 150 гр. Червеното вино е антиоксиданти спомага за очистването на токсините от тялото ви. Освен това създава чувство за ситост и не прибягвате към допълнителна храна. Важно е да не прекалявате, умереността е ключът към успеха, защото по-голямото количество алкохол не само, че няма да ви помогне да отслабнете, но ще ви навлече редица по-големи проблеми от килограмите.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Съкратете досадното кардио за сметка на физическите упражнения.

Отслабнете с усмивка

Теорията, че чрез интензивна кардио тренировка ще изгорите повече калории, съответно ще отслабнете, на последак се пропуква. Препоръчително е да загреете със скучното кардио, а след това да продължите с упражнения за съответните групи мускули, които ще тренирате. Колкото по-дълго тренирате мускулите, толкова по-добре.

Спете достатъчно дълго.

Колко сън ни е нужен

Добрият и дълъг сън нормализира хормона лептин, които е отговорен за състоянията на глад и на ситост. Спете между 7 и 8 часа и по един приятен начин ще подпомогнете тялото сив борбата с килограмите.

Закусвайте.

Какви сме според начина на хранене - 4 типа хора - 5

Закуската е задължително начало на деня, тя ви осигурява нужната за старт енергия и ускорява метаболизма ви.

Яжте въглехидрати с усмивка

Твърдението, че от въглехидрати се дебелее е погрешно. Важното е да изберете правилните такива плодове, зеленчуци, пълнозърнесто продукти.

Спазвайки тези няколко прости правила, без особено лишения и мъчение ще достигнете до една прекрасна фигура.

 

Top