Вие сте тук
Начало > Хранене > Зелевата супа в борба срещу килограмите

Зелевата супа в борба срещу килограмите

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

сеп 23, 2012 | Здравето.com

Зелева супа в борба срещу килограмите

Зелевата супа е без съмнение едно от най-старите средства за отслабване.

В същото време благоприятства здравословното ни състояние поради високото съдържание на витамини и предимно витамин С. От древни времена тя се е използвала като бързо пречистващо средство. Също така и като елексир на младостта. Тази супа е унищожител на мазнините. Поради това откритие на свойствата й на днешни времена има хиляди мнения, идеи и препоръки за рецепти от зеле за отслабване.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Зелето е един от малкото зеленчуци, подложен, на каквато и да е термична обработка, да запазва качествата си, особено високото съдържание на витамин С, а така също и прочистващото си въздействие върху организма, което е така важно за топенето на мазнините.

Зелевата супа в борба срещу килограмите

Зеленото, както и бялото зеле обединяват сили и прогонват мазните депа от тялото.

Зеленото зеле благоприядства бързото сваляне на килограми и намаляване на излишните сантиметри. Бялото зеле изчиства натрупания целулит и изглажда проблемите с портокаловата кожа. Всички проблемни участъци като талия, корем, бедра, седалище и натрупаните около тях излишни килограми „възглавнички” могат да бъдат отстранени с вълшебните свойства от зелевата супа.

Като диетата с този продукт не трябва да продължава за дълъг период във времето поради рязкото сваляне на килограми е възможна появата на световъртеж и други аномалии. Затова е нужна почивка от поне 2 дни и после отново да се преустанови режима със зелева супа.

Top