Вие сте тук
Начало > Спорт > Отслабване със спорт

Отслабване със спорт

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

Диети за отслабване Отслабване със спорт | ЗДРАВЕТО.COM

Отслабване със спорт Диети за отслабване - ЗДРАВЕТО.COM
Отслабване със спорт Диети за отслабване – ЗДРАВЕТО.COM

Обмяна на вещества, готови, старт…

За едно успешно отслабване, подкрепено с идеална и стегната фигура, трябва да докарват енергийния ви баланс на червено. Това означава, че през деня трябва да горите повече калории, отколкото сте приели. Двата метода са: по-малко или ниско съдържание на мазнини в диетата, която сте избрали, и повече физически упражнения и спорт. Всеки човек е готов да изгори някоя мазнинка, дори и в покой. В зависимост от възрастта, телосложение и хормоналната енергия е нужна поне малка физическа активност. Иначе е жалко да имате мазни „подложки“.

В допълнение, мускулните клетки обикновено консумират много повече енергия от мастните клетки. Това би трябвало да ви е познато от мъжете.

Така че, ако преобразувате поне част от мастните депа чрез спортни тренировки на мускулите, ще получите отлична оценка, защото мускулите масово и автоматично поглъщат мастните клетки. Ефектът от тренировката може да продължи и около 2 часа след нея, дори и да сте в покой.

Всичко това, предполагам, звучи като много много усиля? Това не трябва да е така. Първоначално е достатъчно поне три пъти седмично в продължение на час и половина да правите тренировки или да бягате.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Обърнете внимание и на правилото със сърдечната честота, за да се получава по-голям ефект от дневната ви тренировка. Ако имате бягаща пътека у дома или степер, един монитор за сърдечната ви чистота, ще помогне много.

Помъчете се спортът да бъде неразделна част от ежедневието ви и да ви доставя удоволствие. Трябва да бъде забавно. Изберете си една дисциплина, която ви е най-интересна. Така чрез разтоварване и малка диета ще получите максимални резултати.

Активният начин на живот е най-добър за тялото ви. Следните ще ви помогнат да започнете – oтслабване със спорт:

  • Направете си проверка: Преди да започнете усилено да тренирате. Посетете медицинско лице, за да проверите как е здравето ви, защото то е най-важно. Спортът създава по-голяма мотивация.
  • Поставете си цели: Изградете си чувство за постижимост. Създайте си някакъв ред и график. Спортът ще ви научи да постигате това което искате, но трябва да свиквате и на загубите.
  • Потърсете помощ: Изберете някои от приятелите си и ходете заедно да разтоварвате във фитнес зали, спортни клубове и здравноосигурителни дружества, които предлагат курсове за различни нива.
  • Намерете подходящия баланс: Опитайте да намерите средната точка за вас и спорта, защото и твърде многото усили и твърде малкото могат да ви развалят удоволствието от него.
Top