Вие сте тук
Начало > Красота > Как да се погрижим за очите си?

Как да се погрижим за очите си?

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

ное 05, 2012 | Здравето.com

Как да се погрижим за очите си

Ако отдавна ви безпокоят тъмни кръгове около очите, отоци или мимически бръчки е нужно да се замислим и да положим повече старание в грижите за тази област.

Погрижете се за очите си:

Защо околоочният контур се нуждае от грижи?

  • Тази зона е много по-деликатна от останалата кожа по тялото, а съединителната тъкан тук е много слаба. Поради излагането на слънцето, честите мимики, тъкмо тази зона е застрашена от осезаеми бръчки. С времето се появяват тъмни кръгове, отоци и първите бръчки.

Как правилно да изберем продукт за очите?

Как да се погрижим за очите си

  • Изобилието от кремове на пазара е необятно, но конкретно те се свеждат до 2 типа. Едните са за защита от влиянията на околната среда (слънце, замърсявания, изсушаване), а втория вид се борят със следите на възрастта. Първите са подходящи за жени от всяка възрастова група, а втория за и над определени години (от 25 г. нагоре).

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Кремът достатъчна грижа ли е?

  • Той е от съществено значение, но без допълнителни процедури на козметик и допълнителни маски у дома, едва ли бихте успели да задържите младостта. Важен е приемът на витамини и минерали.

Как да нанасяме крема?

Как да се погрижим за очите си

  • Използва се 2 пъти на ден с движения от вътрешния ъгъл на окото към външния.

Колко бързо се появяват резултатите?

  • Всичко зависи от качеството на продуктите. Колкото повече растителни екстракти (минерали и витамини) съдържа той, толкова е по-ценен за кожата на очите ви. Резултата е забележим най-малко след 2-3 седмици от започване на терапията.

Възможно ли е да се получи привикване?

Top