Вие сте тук
Начало > Хранене > Малки идеи в храненето – с голям резултат в килограмите

Малки идеи в храненето – с голям резултат в килограмите

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

сеп 17, 2012 | Здравето.com

Малки идеи в храненето

Омразна ви да хапвате порции като за врабче, за да постигнете мечтаното тегло?

Ако следвате няколко прости съвета за храненето, ще стопите нежеланите килца, като ядете повече.

  • Добавяйте повече течности към храната си – или като напитки по време на хранене, или като доливане на допълнителни количества при готвене;
  • Употребявайте много зеленчуци в ястията;
  • Започвайте деня си със супа, съдържаща малко мазнини;
  • Изхвърлете от менюто си храни, богати на калории дори в малки количества като например маслото и пастата.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

При диетите за отслабване

Малки идеи в храненето

Често се налага да се измерват нищожните количества ориз, паста, сирена, като се приема, че за да има тя добър резултат, тайната се крие в грамажа на храните. От този строг режим на много хора им писва и решават да го нарушат много преди да са стигнали положителните резултати. От тук идват нововъведенията в храненето, а именно да хапвате повече и да сваляте килограми.

Същността на тази стратегия по отслабване е да задоволява и най-сладкия къпрз, а тайната и се крие в количествата, които може да се погълнат, без да се налагат кризисни моменти като лишения, но в същото време бъдат заменени някои храни с други, дори приготвени по-здравословно.

Малки идеи в храненето

Ефекта в тази диета може да е постоянен, ако запазите начина и на провеждане като начин на живот. А именно да се стремите да избягвате пържените храни, като ги заместите с печени; заменете белия хляб с пълнозърнест или ръжен, или типов; заменете сладкишите, шоколадовите и другите захарни изделия с плодове; вместо алкохол и калорични млечни напитки вземайте нискокалоричните; заменете бялата захар с кафява.

Top