Вие сте тук
Начало > Хранене > Плодови дни за разтоварване

Плодови дни за разтоварване

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

фев 05, 2012 | Здравето.com

разтоварване

Сокове за разтоварване

Бързо и ефикасно ще сваляте всеки ден повече от ½ кг и в същото време ще прочистите организма си. Зеленчуковите сокове са богати на витамини и минерали. Съдържащият се в тях калий спомага за прочистването на организма. Освен сокове пийте минерална вода и неподсладен чай. Ако не правите свеж натурален сок, то поне избирайте готови  от най-висококачествените и без консерванти.

Разтоварване с пъпеш

Разтоварващ ден с пъпеш

Ако изкарате един ден само на пъпеш ще свалите сигурни ½ кг. Пъпешите са богати на витамин С и провитамин А, в тях има и голямо количество калий. Прочистват организма добре. Плодът съдържа само 30-50 калории на 100 г. Яжте 1,5 кг пъпеш на ден, като разделите количеството на порции. Диетата е за 3 дни.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

Разтоварване с грозде

Плодови дни за разтоварване

Ако обичате грозде това е много лесна диета. Тя съществува от древността, още от времето на Хипократ, който е лекувал с нея пациентите си. Яжте през целия ден само грозде. То съдържа много баластни вещества, които засищат. Свалят се 2 кг при тридневен режим. Да не се прекалява повече от три дни!

Разтоварване с ананас

Плодови дни за разтоварване

Всеки ден в продължение на 5 дни се хапва по 1,5 кг ананас. След обяда се разрешава чаша обезмаслено мляко или кисело мляко, а вечерта 2 сухара. Ензимите, които се съдържат в ананаса, ускоряват обмяната на веществата. Особено бром елинът разгражда хранителния белтък, който благополучно се преработва от стомаха и червата след това. 1,5 кг съдържат 450 калории, но учудващо засищащи. Важно е през тази диета да се приемат по-големи дози минерална вода.

Top