Вие сте тук
Начало > Енергия > Да отслабваме цялото семейство

Да отслабваме цялото семейство

Здравни-ТЕМИ-от-CredoWeb

окт 10, 2012 | Здравето.com

Да отслабваме цялото семействo

Глада отдавна не е подходящ начин за отслабване.

Ефектът от бързото сваляне на килограми е още по-бързото им възстановяване. За да се радваме на стройна фигура, трябва да променим хранителните си навици. Това важи, както за нас така и за семейството.

Семейният живот предразполага да се натрупат няколко килограма в повече. Тогава е хубаво всички у дома да спазват един и същ режим на здравословно хранене. Така отслабването ще е удоволствие, защото няма да се налага едни да похапват, а други да преглъщат и да се задоволяват с не-до-там вкусните си храни. Този режим на хранене вкъщи ще помогне на всички да се храните балансирано. Правилата са прости, когато станат част от ежедневието ви.

Да отслабваме цялото семейство | Диети и отслабване | Здравето.com

Единствената разлика ще е в количествата на продуктите, който за всеки член от дома ще са идентични, според възрастта и пола му. Това се налага, тъй като децата имат нужда от сносни порции, защото растат и не са им нужни диети за отслабване. На мъжете също не им се налага да свалят килограми (в повечето случай), но вие това целите да се храните с тях, а да отслабвате.

MedTech.bg - Онлайн магазин за медицинска техника Omron

В основата на тази диета е да се усвоят калориите.

Тук са важни храните съдържащи повече фибри и вода, а те от своя страна засищат много. С привилегии тук са суровите зеленчуци, рибата с гарнитура от ориз, чисти печени меса със задушени зеленчуци, киселото мляко с плодове, плодови сокове, зърнени храни (с мюсли, овесени ядки, корнфлейкс) с мляко. Наблягайте на здравословното приготвяне – печено, варено, задушено.
Top